Services • Hack Je Les Services • Hack Je Les

Services

Wat kunnen we voor jou doen?

Services

Workshops

In een interactieve workshop leggen wij eerst de Hack Je Les-methode uit en daarna gaan we er meteen mee aan de slag. Deelnemers ervaren hoe het is om in een gehackte les te zitten. Daarna bespreken we met de groep hoe je deze methode kan gebruiken in je dagelijkse werk.

Geschikt voor

Docenten(teams)
Studenten
(Onderwijs)managers
Max. 20 personen per workshop

Lessen hacken

Wij vinden het natuurlijk het allerleukste om lessen te hacken. Dat doen we dan ook graag bij jouw onderwijsinstelling. Het is voor docenten een mooie manier van leren van de feedback van je studenten. En studenten kunnen meteen aan de slag met het verbeteren van hun onderwijs.

Geschikt voor

Docenten (in het kader van professionalisering)
Eén klas, één docent per keer

Services
Services

Trainingstrajecten

We geven trainingen aan docenten en studenten om de methode zelf in de praktijk toe te passen. Met docenten gaan we aan de slag door samen een les te hacken en daarna te evalueren wat je eruit hebt gehaald. Met studenten gaan we ook graag aan de slag om lessen te leren hacken en om de actieplannen in te zetten op jouw onderwijsinstelling!

Geschikt voor

Docenten
Studenten
Een op maat gemaakt traject voor uw onderwijsinstelling

Presentaties

We komen graag op jouw evenement langs om ons idee te presenteren. We maken graag anderen enthousiast over Hack Je Les: studenten stimuleren tot een actieve houding en eigenaarschap nemen over hun eigen onderwijs.

Geschikt voor

Evenementen
Vraag naar de mogelijkheden!

Services
 

Klaar om lessen te gaan hacken?

Neem dan contact met ons op, we bespreken graag hoe wij jou kunnen helpen!